joi, 1 decembrie 2011

Ce ai fazut azi 1Decembrie de ziua Romaniei?

Asta e o intrebare pentru cei ce azi nu au avut posibilitatea,asa ca mine,sa participe la una din manifestarile organizate.Eu astazi dupa amiaza mi-am oferit un regal romanesc de pe youtube si m-am simtit multumita dar si trista in acelasi timp.
Mi s-a facut un dor nebun de mult prea multi romani care astazi nu mai sint printre noi.Va amintiti de Toma Caragiu ? Pentru ca tot sintem in decembrie luna darurilor de Craciun de sub brad iata ce am gasit...http://www.youtube.com/watch?v=p8ypcQaA5As&feature=related.
   De la Toma Caragiu am trecut la Stefan Iordache pe care l-am iubit ca artist ,apoi Jean Constantin ,Amza Pellea dar citi alti romani de mare valoare ...Unii chiar au fost uitati desi candva ne-au facut viata un pic mai frumoasa..asa cum e Ioan Luchian Mihalea..http://www.youtube.com/watch?v=88_io_Bx-3Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dmHODlYHTP8&feature=related ...Mi-am incheiat seara cu..Rapsodia Romana..si asta mi-a adus o stare de multumire ,de liniste..la urma urmei eu sint multumita de obarsia mea.
Rapsodia Romana sub bagheta lui Sergiu Celibidache..ce poti sa iti doresti mai mult? http://www.youtube.com/watch?v=dmHODlYHTP8&feature=related
Un gand bun tuturor :romanilor de ieri si de azi !

Niciun comentariu: